Om Saabträffen

Det här är Saabträffen i Gävle, ett helt gratis familjeevent för alla som har något intresse av Saab-bilar och vill träffa likasinnade att diskutera Saabs förflutna och framtid, vad bilarna gör för (och emot) ägarna, vad vi tycker om det ena och det andra, hur vissa modeller och modifieringar ser ut & fungerar och allt sånt. Ett helt öppet forum för människor att träffas runt ett gemensamt intresse. Det spelar ingen roll om du kommer i en topptrimmad racebil, en rostig familjefraktare, en fullutrustad motorvägskryssare eller en renoverad tvåtaktare, är det en Saab så är den med i familjen!

 

Alla är välkomna. Stora som små. Kommer du i en Saab så ställs den ut. Tycker du att din Saab inte är fin nog att ställas ut, så har du fel! På vår träff är alla Saabar värda att beundras!

Engeltofta erbjuder något för alla om det så är hjärngympa i form av en tipspromenad, sol & bad eller mat & fika för de som vill.
Ta gärna med sambo/make/maka/barn/farmor eller vem som helst som ni kan vilja umgås en eftermiddag med.

Saabträffen 2007

 

Vi tar inget inträde alls, utan driver det helt med hjälp av våra sponsorer och eldsjälar villiga att offra sin tid för att hugga in där det behövs! Om ni trivs och tycker det är ett bra event välkomnar vi varma ord och en klapp på ryggen under träffen.

För mer information, bilder och videos från våra tidigare träffar, se vår facebooksida på https://www.facebook.com/saabtraffen/

Kommentarer inaktiverade.